skip to Main Content

Συνέντευξη στον «ΑNT1 RADIO 97.2»

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Σ. ΛΙΑΡΕΛΗ – Α. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  Καλημέρα κ. Σκανδαλίδη.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Κατ’ αρχήν άκουσα το τραγούδι και λέω, σωστό είναι αυτό, βοήθεια Χριστιανοί.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μήπως το είχατε στείλει εσείς το μήνυμα, είναι το θέμα;

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Δεν το έστειλα εγώ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν το στείλατε εσείς;

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Δεν το έστειλα εγώ, αλλά είμαι Χριστιανός όπως γνωρίζετε,  παιδί παπά, και μπορώ να βοηθήσω.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και ψάλτης ήσασταν.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Και ψάλτης και μπορώ να βοηθήσω τους ΠΑΣΟΚους.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Λοιπόν, κ. Σκανδαλίδη, πρέπει να διευκρινίσουμε στους ακροατές ότι την άλλη εβδομάδα, ανάλογα το πρόγραμμά σας, θα είστε μια μέρα εδώ στο Στούντιο για να απαντήσετε και στα ερωτήματα.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Βεβαίως – βεβαίως.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σας παρακαλέσαμε λίγο από το πρόγραμμά σας επειδή έχετε μια Σύσκεψη με τη Νομαρχιακή και όλα αυτά …

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Είμαι στο δρόμο και έχω αργήσει κιόλας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μάλιστα. Σας παρακαλέσαμε για τρία ερωτήματα. Ερώτημα πρώτον, οριζοντίως – καθέτως, αυτή η βρόμα ότι ο Σκανδαλίδης θα αποσυρθεί στη Συνδιάσκεψη, είναι προβοκάτσια, είναι βρόμα, τι είναι;

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Είναι προβοκάτσια και είναι στα αρρωστημένα μυαλά αυτών που έχουν μάθει σε όλη τους ζωή να μιλάμε με ψιθύρους και διαδρόμους και να προβοκάρουν τα πάντα, διότι η δουλειά γίνεται κατ’ επάγγελμα. Δεν έχω καμία πρόθεση όχι μόνο να παραιτηθώ, αλλά θα με έχουν μπροστά τους και τώρα και στο μέλλον.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και αυτό απ’ ότι καταλαβαίνω, επειδή αρκετές φορές το έχετε πει, δεν το απευθύνετε το θα με έχουν μπροστά τους τόσο στο Βενιζέλο και στον Παπανδρέου ή στον Παπανδρέου και το Βενιζέλο, όσο σ’ αυτό που αποκαλείτε στρατό;

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Ε, βέβαια.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αξιωματούχους, πώς το λέτε;

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Ο στρατός έχει και στρατιώτες που μπορεί να είναι και θετικοί άνθρωποι και να έχουν φανατιστεί για λόγους που έχουν σχέση με τη στάση τους, τη συμπεριφορά τους, τη σχέση τους κλπ. Το απευθύνω κυρίως σ’ αυτούς οι οποίοι έχουν μάθει σε όλη τους τη ζωή να παραποιούν τα γεγονότα, να διασπείρουν φήμες και να κάνουν τέτοια πράγματα, τα οποία καλό θα ήταν, όσοι τους διαθέτουν αυτούς τους στρατούς να τους επιλέξουν και να τους πετάξουν στην άκρη.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Σκανδαλίδη, διαβάζω σήμερα τον Τύπο, δεν είναι πρώτη φορά, κάθε μέρα το βλέπω αυτό, όπου αυτό που κυριαρχεί είναι τα αλληλοκαρφώματα μεταξύ των δύο κατά βάση υποψηφίων. Ένα θέαμα που πολλές φορές θα μου επιτρέψτε να σας πω, ότι είναι και λίγο αποκρουστικό.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Ε, βέβαια, αποκρουστικό είναι και δεν έχει και καμιά σχέση με το υγιές ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει καμιά σχέση με τους ανθρώπους που έχουν αγωνία για το τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτούς που έχουν τραυματιστεί από το αποτέλεσμα και τώρα βρίσκονται μπροστά σε ένα δίλημμα να πάρουν θέση υπέρ ενός ή εναντίον κάποιου άλλου ή υπέρ κάποιου άλλου μόνο με τη λογική ότι μπορεί σαν πρόσωπα μπορεί να οδηγήσουν την παράταξη, χωρίς να συζητάνε για την παράταξη, χωρίς να συζητάνε για το τι μέλλει γενέσθαι στο ΠΑΣΟΚ, χωρίς να δεσμεύονται για το τι πρέπει να γίνει ουσιαστικά, χωρίς να θέλουν να ανεβάσουν τη βάση του ΠΑΣΟΚ ξανά στο προσκήνιο και να της δώσουν την αξία που της αξίζει και τη σημασία και την απόφαση στα χέρια της.

                        Νομίζω, ότι αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια, την οποία όλοι, κάθε μέρα που περνάει, συνειδητοποιούμε. Διότι άλλοι θα μπορούσαν να έχουν σταματήσει τα αλληλοκαρφώματα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εσείς το κλίμα που συναντάτε κ. Σκανδαλίδη στις περιοδείες που κάνετε και είναι πάρα πολλές δείχνει, ότι αυτό το ρήγμα έχει φτάσει και στη βάση του ΠΑΣΟΚ;

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Εγώ δεν πιστεύω, ότι έχει φτάσει μέχρι κάτω. Φτάνει σαν προβληματισμός και αγωνία, αλλά δεν έχουν ενταχθεί όλοι οι άνθρωποι, ανεξάρτητα επαναλαμβάνω ποιον ψηφίζουν, γιατί μπορεί να ψηφίζουν τον κ. Βενιζέλο ή την κ. Παπανδρέου ή εμένα, δεν έχουν φτάσει σ’ αυτό το σημείο που να πιστεύουν, να νιώθουν ότι είναι απλά πιόνια σε μια αναμέτρηση προσωπικών αντιπαραθέσεων, ας πούμε. Και ούτε πιστεύουν ότι μέσα στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν εχθροί. Οι εχθροί είναι εκτός του ΠΑΣΟΚ και καλά θα κάνουν να τους βρούνε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Σκανδαλίδη να σας ρωτήσω κάτι. Επειδή έχω παρακολουθήσει αρκετές ομιλίες σας και θέλω να μπω και στην ουσία, στο επόμενο ερώτημα, θέλω να σας απευθύνω ένα προσωπικό ερώτημα. Και χθες στη Θεσσαλονίκη είδα κάποιες εικόνες και κάποιες φωτογραφίες, εσείς κόσμο μαζεύετε στις ομιλίες …

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Πάρα πολύ κόσμο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έρχεται και σας ακούει. Η απήχηση αυτή στις δημοσκοπήσεις δεν είναι ανάλογη με τον κόσμο. Εκεί έρχεται κόσμος ο οποίος λέει, καλά τα λες ρε Κώστα, αλλά εγώ θα ψηφίσω τον άλλον;

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Όχι.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τι γίνεται εκεί;

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Ο κόσμος έρχεται να ακούσει πράγματα με τα οποία συμφωνεί. Γιατί εκφράζω και το πιστεύω ακράδαντα αυτό τον προβληματισμό της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών του ΠΑΣΟΚ και της βάσης του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης. Δηλαδή έχω την εντύπωση ότι οι ιδέες μου έτσι όπως γυρίζω όλη την Ελλάδα είναι πλειοψηφικές.

                        Μπορεί να μην κάνω συγκεντρώσεις με σημαίες, με μεταφερόμενους οπαδούς, με φανατισμό, με συνθήματα, αλλά έρχονται  παντού εκατοντάδες άνθρωποι σε κάθε πόλη, στέκονται, ακούνε μεσημέρι, βράδυ ανεξάρτητα από την ώρα, 13:00 -14:00 η ώρα το μεσημέρι, ακούνε, συζητάνε, έχουν αγωνίες, εκφράζουν τις απόψεις τους. Δεν είναι μονόλογοι χωρίς ουσία και σημασία.

                        Και νομίζω, ότι το έχει ανάγκη ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ αυτό.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Το θέμα είναι όχι μόνο να ακούνε, αλλά να πάρετε και ψήφο, έτσι;

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Ναι, ακούστε. Είναι άλλο αν …

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ξέρετε, σας το λέω, στο «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ», αν θυμόσαστε είχα παρεξηγηθεί κιόλας με κάποιους από τους αξιωματούχους, επειδή είχαμε απίστευτο αριθμό τηλεφωνημάτων, δεν το είχαμε πει ψέματα, που λέγανε, τι ωραία τα λέει ο Σκανδαλίδης, θυμόσαστε είχα κλείσει λέγοντας, κοιτάξτε δεν θέλει μόνο καλά λόγια, θέλει και κανένα ψήφο.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Εντάξει. Κατ’ αρχήν υπάρχει, η λογική της υποψηφιότητας έχει ήδη ηθικά δικαιωθεί. Σκεφτείτε πως θα ήταν το σκηνικό αν δεν είχα πάρει την πρωτοβουλία.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αλήθεια είναι αυτό.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Λοιπόν, εγώ πιστεύω και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη, ότι η βάση του ΠΑΣΟΚ και πολιτικά θα με δικαιώσει την άλλη Κυριακή, θα με δικαιώσει και πολιτικά, το πιστεύω ακράδαντα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και ξέρετε γιατί σας το ρωτάω αυτό;

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Και η πολιτική δικαίωση θα σημάνει και κάτι άλλο, ότι υπάρχει ένας χώρος πέρα από το σημερινό κόμμα των αξιωματούχων και του κράτους και των προσωπικών στρατηγικών, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει τη συνεκτική ύλη για την επόμενη φάση. Και νομίζω ότι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό …

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και ξέρετε γιατί σας το λέω αυτό; Διότι ήδη έχουμε κάποια μηνύματα, στον 97,3 – 4331, τα οποία εγκαλούν κι εμάς και έχουν δίκιο οι ακροατές. Ρε παιδιά τι φταίει ο Σκανδαλίδης άμα κι εσείς δεν λέτε κάθε μέρα τι λέει; Και έχουν δίκιο, διότι διαβάζω ας πούμε, τώρα έχω «ΤΑ ΝΕΑ» τυχαία μπροστά μου. Χθες στη Θεσσαλονίκη είπατε κάποια ζητήματα, που υπό άλλες συνθήκες έπρεπε να είναι αντικείμενο διαλόγου.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Βεβαίως.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Παραδείγματος χάρη, αποποινικοποίηση της χρήσης τοξικών ουσιών, καθιέρωση εναλλακτικής θητείας, δικαίωμα ψήφου στα 16, δικαίωμα εκλογής στα 21. Προτείνατε συγκεκριμένο εκλογικό σύστημα είτε με μονοεδρικές, είτε με ολιγοεδρικές. Μιλήσατε για την απόδοση της λειτουργίας των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών, των Γυμνασίων και των Λυκείων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δηλαδή είπατε κάποια πράγματα, που δεν ξέρω αν συμφωνεί ή αν διαφωνεί κάποιος με όλα αυτά, αλλά είναι μια κουβέντα.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Ναι – ναι. Νομίζω ότι κι αυτά δεν είναι κάτι που βγαίνουν κάτι από το μυαλό μου, είναι συσσωρευμένη εμπειρία πολλών χρόνων στη διακυβέρνηση σε διάφορες κορυφαίες θέσεις, αλλά πέρα απ’ αυτό είναι και προϊόν ενός διαλόγου με την κοινωνία, με τον κόσμο. Δηλαδή πρέπει αυτή η πολιτική επιτέλους να ξανάρθει, να αντιπαρατεθούμε για σοβαρά θέματα, να νιώσουμε ότι είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον, ότι έχουμε κοινούς στόχους.

                        Δεν μπορεί ο ένας να είναι ανίκανος, ο άλλος υπονομευτής και ο τρίτος ολετήρας, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δηλαδή θεωρώ, ότι ένα Κόμμα που δεν έχει μνήμη, που μηδενίζει το έργο του, την ιστορία του, τη διαδρομή του, δεν έχει και μέλλον. Και εγώ δεν το πιστεύω αυτό, το ΠΑΣΟΚ έχει μέλλον και άρα έχει και  μνήμη.

                        Θέλω να πω δηλαδή ότι πρέπει κάποια στιγμή όλα να έρθουν στα μέτρα τους τα φυσιολογικά, στα μέτρα τα αρμονικά, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ξέρετε μπορεί να έχουν δίκιο οι ακροατές που ψέγουν και εμάς για την μη προβολή των θέσεών σας, αλλά μήπως έχετε κι εσείς μετανιώσει για την απόφαση που πήρατε να μην βγαίνει κανένας από όσους σας υποστηρίζουν να μιλάει για λογαριασμό σας;

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Εντάξει, δεν έχω πάρει καμιά απόφαση να μην βγαίνει κανένας, μπορεί …

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ε, είπατε, δεν θέλω να βγουν οι βουλευτές, δεν θέλω …

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Ναι, δεν θέλω με την έννοια, ότι θα μπουν στα παράθυρα κόντρα στους άλλους και θα αρχίσουν να διαπληκτίζονται για μένα εναντίον των άλλων, δεν μ’ ενδιαφέρει αυτό.

                        Αλλά μ’ ενδιαφέρει ένας άνθρωπος από τη βάση μας ή από οποιοδήποτε στέλεχος υποστηρίζει την υποψηφιότητά μου να βγει και να μιλήσει για τις θέσεις αυτές, να μιλήσει για τις θέσεις, χωρίς να κάνει κριτική στους άλλους και στην προσωπική τους στάση ας πούμε ή απόφαση.

                        Θέλω να φέρω το διάλογο σε ένα επίπεδο πολιτικό. Σκεφτείτε τι ζούγκλα θα γινόταν αν πάμε αύριο στη Συνδιάσκεψη ας πούμε και αρχίσουν οι αλληλοκατηγορίες με 6.000 ανθρώπους μέσα.   

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Προλαβαίνετε το επόμενο ερώτημα.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Αν έχουμε μια σωστή συζήτηση πολιτική, ξέρετε μπορεί να γίνει και ένα μεγάλο βήμα προς τα μπρος ανεξάρτητα από τη σημερινή εικόνα. Εγώ γι’ αυτό θέλω να δώσω μάχη και θα το κάνω με κάθε τρόπο και την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Καλά, ούτως ή άλλως βέβαια οι περισσότεροι από τους ένθεν και ένθεν όταν τους ρωτάμε για τις θέσεις, λένε, συμφωνώ με το Σκανδαλίδη ίσως σκεφτόμενοι και το δεύτερο γύρο.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Εντάξει, δεν πειράζει. Εγώ, ακούστε – ακούστε, πιστεύω ότι στο ΠΑΣΟΚ περνάμε μια πολύ κρίσιμη φάση, αλλά έχω την αίσθηση ότι από κάτω κάτι κουνιέται πιο πολιτικό απ’ αυτό που ζούμε όλο αυτό τον καιρό και αυτό είναι πολύ καλό κατά τη γνώμη μου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για την Συνδιάσκεψη φοβάστε κ. Σκανδαλίδη;

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Όχι, δεν φοβάμαι τίποτα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δηλαδή μήπως υπάρχουν εντάσεις, μήπως ξανά δούμε …

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Ε, εντάξει, τώρα μερικοί θερμόαιμοι μπορούν, άμα βγει κάποιος, όπως έγινε στο Εθνικό Συμβούλιο και αρχίζει και λέει ο ένας τον άλλον υπονομευτή ή ξέρω εγώ, οτιδήποτε άλλο νομίζω, ότι μπορεί να υπάρξουν και εντάσεις. Αλλά φαντάζομαι ότι πια σ’ αυτή τη φάση που φτάσαμε και με την εικόνα που έχουμε δημιουργήσει στην κοινωνία και οι θερμοκέφαλοι θα ρίξουν λίγο κρύο νερό στο κεφάλι τους.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι, αλλά το κρύο νερό αρκεί κ. Σκανδαλίδη; Εδώ πέρα Παπανδρέου και Βενιζέλος χωρίς να τους ρωτήσει κανένας και χωρίς να τους το ζητήσει κανένας έβαλαν στην ατζέντα και αν έχουν πλουτίσει ή αν δεν έχουν πλουτίσει, που θέλετε να σας πω και κάτι, και για τους δύο δεν έχουν υπάρξει αιχμές αν το θέλετε.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Τίποτα δεν υπάρχουν, καμιά κατηγορία δεν υπάρχει και καμιά σκιά πουθενά και δεν υπάρχει με κανένα τρόπο δηλαδή. Δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί αυτή η διαδικασία, δεν το κατάλαβα ποτέ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μια τελευταία ερώτηση. Σχετικά με το θέμα της διαδικασίας εκλογής. Υπήρχαν δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες και πληροφορίες ότι δεν έχουν κλείσει όλα και υπάρχει ενδεχομένως ο κίνδυνος …

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Έχω στείλει εκεί ένα παιδί, κεντρικά εννοώ εκεί, που ασχολείται, δεν με έχει ενημερώσει ακόμα, δεν ξέρω. Αλλά νομίζω …

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αν υπήρχε πρόβλημα, θα είχατε ενημέρωση.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Ναι φαντάζομαι, αλλά δεν έχω ασχοληθεί κιόλας και δεν θέλω, θέλω λίγο να τα αποφεύγω αυτά με την έννοια, όχι ότι δεν μ’ ενδιαφέρουν, αλλά με την έννοια ότι κάθε τι που αποσπά από το να έρθουν τα πραγματικά θέματα στο προσκήνιο νομίζω, ότι κάνει ζημιά. Και έχω εμπιστοσύνη ότι η βάση του ΠΑΣΟΚ θα διασφαλίσει απολύτως τις διαδικασίες.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και επειδή έχετε ασχοληθεί αρκετά χρόνια με τον Τύπο στο ΠΑΣΟΚ ως κομματικό στέλεχος, ήσασταν και Διευθυντής της «ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ» …

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Ναι.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τι τίτλο θα βάζατε αν σας ζητούσαμε, τι σημαίνει η κυβερνώσα αριστερά που είπατε χθες;

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Η κυβερνώσα Αριστερά είναι μία Αριστερά η οποία μπορεί, παρουσιάζει ένα ριζοσπαστικό σχέδιο νέας διακυβέρνησης στον τόπο με τελείως διαφορετικό τρόπο, κυρίως αλλάζει τον τρόπο που κυβερνά και παράλληλα αλλάζει και τις δομές μιας δημοκρατίας που έχει καταντήσει να είναι ολιγαρχική και ατελέσφορη και μελαγχολική για να ξαναβάλει την κοινωνία στο παιχνίδι της εξουσίας με τον τρόπο που εννοούσε το ΠΑΣΟΚ το ’81 όταν έλεγε: «το ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Σκανδαλίδη να σας ευχηθούμε καλή δύναμη.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Να είστε καλά.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σας περιμένουμε στο Στούντιο, αλλά θα το κανονίσουμε εμείς όχι με τη Βάσω, διότι η Βάσω έχει το παιδί της τώρα.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Θα έρθω – θα έρθω. Ναι – ναι, πρέπει να την προσέχουμε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πρέπει να την αφήσουμε να μεγαλώσει το παιδί της.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Να την προσέχουμε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να είστε καλά, καλή δύναμη κ. Σκανδαλίδη.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Να είστε καλά. Γεια σας – γεια σας.

 

This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Back To Top
×Close search
Search