skip to Main Content

Απάντηση απο troktiko.blogspot.com.

«Απόλυτο δίκιο έχει ο Κώστας Σκανδαλίδης»

Λυπούμαστε κ.Λυσία (αναγνώστης μας προφανώς από κομματικό χώρο) που εν γνώση σας στείλατε ψευδή στοιχεία για οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο το οποίο και δεν μπορεί να διασύρεται με το δεδομένο ότι βρίσκεται σε δυσχερή θέση λόγω του ότι δεν ξέρει ποιος είστε.
Εμείς τώρα κ.Λυσία τι θα έπρεπε να κάνουμε; Να δώσουμε ip που ΔΕΝ θα το κάνουμε ή να σας αποκλείσουμε απ’οτιδήποτε άλλο στείλετε που ΘΑ το κάνουμε;
Κανείς δεν είπε να μην αποκαλύψει κάποιος στοιχεία σε βάρος πολιτικών ή να του κάνει καζούρα στα επιτρεπτά όρια όχι όμως να χαθεί η μπάλα.

Ο Κώστας…
Σκανδαλίδης τον οποίο ΔΕΝ γνωρίζουμε δεν έχει ξενοδοχεία, δεν έχει βιλάρες που μας είπατε και προφανώς το κάνατε με δόλο.

Η δική σας συγνώμη στον Κ.Σκανδαλίδη μετράει περισσότερο απ’οτιδήποτε άλλο και την περιμένουμε ΑΝΩΝΥΜΗ.
Αλλιώς κανένα άλλο κείμενο δεν θα βάλουμε όσο σοβαρό και αν είναι. Το να μην μπορεί να κοιμηθεί ένας άνθρωπος το βράδυ από την στενοχώρια του επειδή τον αδικήσαμε για εμάς μετράει πάρα πολύ. Όσο δεν φαντάζεστε. Γιαυτό ζητάμε από τον κόσμο να δείχνει κατανόηση και να μας ενημερώνει για τυχόν λάθος αναρτήσεις. Όχι όμως να εκμεταλλεύονται κάποιοι την ανωνυμία όταν δεν το κάνουμε εμείς. Έλεος δηλαδή.

Εμείς δεν κάνουμε αβαβα τις διαψεύσεις ή τις απαντήσεις αντιθέτως τιμούμε όσους μπαίνουν στον κόπο να κάνουν διάλογο μαζί σας. Όμως επειδή οι όροι δεν είναι ίσοι τουλάχιστον κάποιοι να το σεβαστούμε και να λέμε την αλήθεια. Έχουμε άδικο; Αν ήθελες αγαπητέ “Λυσία” να πλήξεις τον Σκανδαλίδη με αυτά που έγραψες να γνωρίζεις ότι τον έκανες μάγκα. Και απάντησε και κατάλαβαν όλοι ότι έχει δίκιο και η ανάρτηση κατέβηκε. Το σκορ λοιπόν είναι 3-0.

Υ.Γ: Μας συγχωρείτε αλλά είναι διαφορετικό πράγμα ο Λαλιώτης και άλλο ο Σκανδαλίδης. Το είδατε και στο επίπεδο της απάντησης.»

διαβάστε στο troktiko.blogspot.com

This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Back To Top
×Close search
Search